Over Hameleers Financieel Advies

Paul Hameleers

Mijn naam is

Paul Hameleers

 

Na 17 jaar als Financieel Adviseur in loondienst te hebben gewerkt bij RVS, heb ik in 2014 besloten mijn expertise voort te zetten in een eigen onderneming genaamd HFA (Hameleers Financieel Advies).

De moderne tijd, met zijn ontwikkelingen, heeft als gevolg dat persoonlijke service nu vaak te wensen overlaat en een klant thuis bezoeken nagenoeg niet meer voorkomt. Deze persoonlijke serviceverlening en huisbezoeken wil ik met HFA weer oppakken.

Ik werk samen met een fantastisch team van binnendienst medewerkers, allemaal sinds jaar en dag werkzaam in de financiële dienstverlening. Zij staan relaties en toekomstige relaties te woord bij al hun vragen en verzoeken.

Dankzij deze samenwerking kan ik U veel mogelijkheden aanbieden wat betreft verzekeraars en banken. Ik kan op basis van uw wensen en behoefte een passend advies geven welk voor u het gunstigste is.

Hierbij kunt U bijvoorbeeld denken aan het vergelijken van verzekeringen, het maken van een hypotheekofferte voor zowel starters als ook doorstromers, het oversluiten of verhogen van een bestaande hypotheek en ga zo maar door.

Bovenstaand is een kleine greep uit mijn expertise. Indien u benieuwd bent wat HFA in de toekomst voor U kan betekenen, zou ik heel graag een geheel vrijblijvende afspraak met U willen maken. Hiervoor kunt U mij per e-mail of telefonisch (06-334243978) benaderen.

Met zekere groet,

Paul Hameleers